Domáci pribináčik
NO! Keďže máme doma malého závisláka na pribináčikoch, a všetkých mliečnych výrobkoch, tak som sa rozhodla, že v rámci zdravej výživy a zároveň šetrenia domáceho rozpočtu pribináčika spravíme aj doma :). Podarilo sa, od originálu na nerozoznanie, a hlavne bez rôznych chemických zahusťovadiel, farbív, a Éčok. Navyše je to tak jednoduché, že to zvládne aj totálny nekuchár :)
Ingrediencie:
500g jemného tvarohu
500ml 33% šľahačky
4 vanilínové cukre
3 PL kryštálového cukru
Postup:
Tvaroh, šľahačku a cukor dáme do misy,
A šľaháme do zhustnutia. Trvá to len pár minút. Podávať môžeme hneď, ale lepšie je nechať ho pár hodín vychladiť.
Podávať môžeme len tak, s ovocím, poprípade môžeme do polovice zašľahať kakao, a spraviť si dvojfarebného pribináčika ;)
DOBRÚ CHUŤ :)
Ak sa Vám recept páčil, pridajte sa k našim fanúšikom na Facebooku
Je to výborné! Vyskúšala som a aj napriek tomu že sme dospelý sme sa s priateľom toho nevedeli dojesť. Je to výborné!
Som práve tehotná a už neviem čo mám jesť lebo zo všetkého mi je zle. Tento recept je famozny! Veľmi chutný a je ho dosť pre celu rodinu. Akurát pre mňa dosť sladký ale nabudúce dám trocha menej cukru. Inak fakt perfektné.
Je to skvelé ak si takto dokážeme vyrobiť zdravšie jedlá,len by som ten vanilínový a biely cukor nahradila prírodným sladidlom,nakoľko biely cukor je pre nás jedom.
Děkuji za receptík, dnes jsem ho vyzkoušela a je superní.
Skvely recept, chutna mnamka :-) dakujem
Ja ho robím z tých istých surovín, ale na toto množstvo pridám ešte 400 g kyslej smotany. Vtedy nie je taký sladký a je oveľa jemnejší. S pridaním piškotiek a ovocia vražedná kombinácia.
je to veľmi chutné, ďakujem za tip :) len by ma zaujímalo, ako dlho vydrži v chladničke, treba ho ihneď spotrebovať?